Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα ring sling της Natibaby


  Ή αλλιώς, ο νέος εθισμός..πάνω που έλεγα ότι βάρυνε ο μικρός μου για ring sling, παρέλαβα τα sling που είχα παραγγείλει.
  Είχα δοκιμάσει wrap της Natibaby, αλλά ring sling όχι..θέλησα να πάρω μερικά επειδή παρατήρησα το στυλ του ώμου, έχει συμμετρικές πιέτες και είναι αρκετά "μαζεμένο", όσο πρέπει δηλαδή για να μην εμποδίζει τη κίνηση του χεριού.   Θεωρώ ότι ο τρόπος που είναι ραμμένοι οι κρίκοι στο ύφασμα επηρεάζει φοβερά την άνεση του ring sling, αν είναι πολύ φαρδύ το ύφασμα στον ώμο, δε μπορείς να σηκώσεις το χέρι.  Από την άλλη, αν είναι πολύ στενό , ασκεί πίεση στον ώμο και στο χέρι και σε κουράζει γρήγορα.
  Το πρώτο μου ring sling ήταν Didymos.  Διάσημη φίρμα, παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα και άνεση των wrap της, έχει απίστευτη ποικιλία (σχέδια -χρώματα- σύνθεση υφάσματος και πολλά άλλα). Δυστυχώς στα ring sling, χρησιμοποιούν ένα στυλ ώμου πολύ στενό και ογκώδες, που σε αναγκάζει να φοράς του κρίκους πιο χαμηλά και προσωπικά με ενοχλούσε.  
  Από την άλλη μεριά , η Hoppediz χρησιμοποιεί πιο "ανοιχτό" ώμο, με το ύφασμα να απλώνει πάρα πολύ, όπως φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία:




  Στη πράξη αυτό το στυλ βολεύει καλύτερα όταν φοράς το μωρό στο γοφό, στο πλάι δηλαδή, γι αυτό και στις οδηγίες χρήσης οι εταιρείες αυτές προτείνουν τη θέση αυτή και την πλάτη.  Αν θες να φοράς το μωρό μπροστά σου (κ όχι μόνο), οι συμμετρικές πιέτες είναι πιο άνετες


Natibaby milky way pink


















  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παραπάνω, υπάρχουν 5 συμμετρικές πιέτες και είναι τόσο προσεκτικά γαζωμένες, που δημιουργείται κάτι σα μαξιλαράκι κάτω από τα 3 γαζιά. Είναι πραγματικά πάρα πολύ άνετος ώμος, και οι πιέτες βοηθούν το ύφασμα να απλώνει ομοιόμορφα στη πλάτη.



Natibaby galaxia silk- 30% μετάξι
  Τα υφάσματα είναι πολύ απαλά, (ειδικά αυτών με μετάξι), με cross twill ύφανση, και ελαφριά ελαστικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως όλα μας τα σλινγκ άλλωστε..Φοράω άνετα 1,5 ώρα τον μικρούλη μου και πάμε στις κούνιες με την Αριάδνη, χωρίς να κουραστώ!
  Κράτησα ένα quadroses silk, μπλέ-μωβ , για να το φορεσουμε στη δική μας βάπτιση! Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ο αγαπημένος μου!! Εγώ πρώτα βρήκα το σλινγκ και μετά θα βρώ το ρούχο (ελπίζω δηλαδή..) Μα δε είναι υπέροχο?? Δε το αποχωριζόμαστε μια βδομάδα τώρα!



Στις κούνιες 


2 όψεων- μπλέ σκούρο μώβ 


Πως σας φαίνονται? περιμένω εντυπώσεις!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day