Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πως θηλάζουμε σε ένα ελαστικό wrap -Οδηγίες με βίντεοΣας έχω μιλήσει σε προηγούμενη ανάρτηση για την ευκολία του να θηλάζεις σε ένα μάρσιπο αγκαλιάς και τι πρέπει να προσέχουμε.


Τώρα λοιπόν θα δούμε αναλυτικές οδηγίες με βίντεο πως θα τα καταφέρουμε, φορώντας το μωρό μας σε ένα ελαστικό wrap JPMBB.

Ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους ΜΟΝΟ με τα ελαστικά wrap Jeportemonbebe (είτε έχετε το original είτε το basic wrap), γιατί το ειδικά σχεδιασμένο τους ύφασμα επιτρέπει τη σωστή υποστήριξη του μωρού σε κάθε θέση.


 ελαστικο wrap


Πριν δοκιμάσουμε να θηλάσουμε το μωράκι μας στο wrap, έχουμε μάθει πρώτα να το φοράμε σωστά και μετά δοκιμάζουμε τους παρακάτω τρόπους για να θηλάσουμε σε αυτό.

Μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα βίντεο για να φορέσουμε το ελαστικό wrap JPMBB εδώ.

Δοκιμάζοντας θα βρούμε τι βολεύει εμάς και το μωράκι μας! 

Προσοχή: όποιο τρόπο και να επιλέξουμε , σε καθιστή ή ημιξαπλωτή θέση, μόλις το μωράκι μας τελειώσει το θηλασμό, ΠΑΝΤΑ το επαναφέρουμε στην αρχική όρθια θέση του. Θα το δείτε και στα βίντεο!1. Σε ημιξαπλωτή θέση, για νεογέννητα μωράκια που προτιμούν να θηλάζουν σε τέτοια θέση:

υποστηρίζουμε το κεφάλι του μωρού με το wrap


- Με το κεφαλάκι του μωρού να υποστηρίζεται από το wrap :
- Εναλλακτικός τρόπος με το κεφαλάκι του μωρού έξω από το wrap :
2. Θηλάζοντας με το μωρό στο γοφό- στο πλάι, σε όρθια θέση

Είναι πολύ εύκολος τρόπος και κατάλληλος για μωράκια 4 μηνών και πάνω, που στηρίζουν μόνα το κεφάλι τους. Πολύ απλά, χαμηλώνουμε το μωρό προς τα κάτω για να πιάσει τη θηλή, χωρίς να ξεδέσουμε φυσικά το wrap μας!

Απολαύστε τις φώτο με μωράκια που θηλάζουν σε όρθια θέση:Ο καθένας το γεύμα του, άνετα και εύκολα!
Αν το μωράκι μας κοιμηθεί μπορούμε να στηρίξουμε το κεφάλι του τραβώντας λίγο ύφασμα του wrap προς τα πάνω.

Δείτε το στο επόμενο βίντεο!


3. Θηλασμός σε όρθια θέση ή θέση ράγκμπι με ένα νεογέννητο μωράκι φορεμένο αρχικά στο πλάι :

(μπορείτε να δείτε πως βάζουμε το μωρό σε αυτή τη θέση εδώ)

Πως δένουμε το wrap μας με κόμπο θηλιά που ρυθμίζεται εύκολα :
Πως σας φαίνεται ?

Τα βίντεο της εταιρείας είναι πολύ αναλυτικά και με λίγη εξάσκηση θεωρώ ότι είναι εύκολο να τα καταφέρει και ένας αρχάριος στο babywearing!Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το θηλασμό, μη διστάσετε να απευθυνθείτε :

1. Στο Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος -La Leche League Greece [προφέρεται Λα Λέτσε Λιγκ] (www.lllgreece.org) είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο και εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού La Leche League International (www.llli.org). Το τηλέφωνο είναι 2106003249.


Οι Σύμβουλοι Θηλασμού της LLL (LLL Leaders) είναι πρώτα απ’ όλα μητέρες με πείρα πάνω στο θηλασμό, που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά μέσα στο Διεθνή Σύνδεσμο για να μπορούν να βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και εκτός από τις Mηνιαίες Συναντήσεις δέχονται και τηλεφωνήματα από μητέρες. Κάποια σύμβουλος θα είναι κοντά σας, δείτε τη λίστα των συμβούλων εδώ.


2. Σε επαγγελματία υγείας που είναι πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day