Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Γνωρίστε τα wrap conversion μει ται

Ένα διαφορετικό, εξελιγμένο μει ται!


Σε παλιότερη ανάρτηση σας έχω μιλήσει για το hop tye , ένα wrap conversion μει ται που αγαπώ πολύ γιατί είναι φοβερά άνετο και δίνει την αίσθηση ενός wrap όταν το φοράμε.

Tα wrap conversion μει ται είναι πολύ συνηθισμένα στην Ευρώπη. Οι περισσότερες εταιρείες που φτιάχνουν μάρσιπους αγκαλιάς (Didymos, Diva Milano, Hoppediz, Fidella, Babylonia ), προτιμούν αυτού του τύπου τα μει ται και τα φτιάχνουν φυσικά από τα cross twill υφάσματά τους που χρησιμοποιούν και στα wrap τους. 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως είναι φτιαγμένο : έχει τη δομή ενός κλασικού μει ται αλλά οι ράντες της πλάτης είναι πιο φαρδιές. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά : ρυθμιζόμενο πλάτος βάσης , ελαστικά πλαϊνά τμήματα για να αγκαλιάζουν το μωρό, κουκούλα για να υποστηρίζει το κεφάλι όταν το μωρό κοιμάται..προσεγμένος σχεδιασμός!






Οι φαρδιές ράντες της πλάτης δε έχουν επένδυση (μαξιλαράκι), παρόλα αυτά είναι πολύ άνετες και αγκαλιάζουν τον ώμο μας.


Εδώ το βλέπουμε φορεμένο μπροστά και στη πλάτη :



ecoslings mei tai


Το hop tye φορεμένο μπροστά με απλωμένες τις μακριές ράντες

ecoslings hop tye los angeles
hop tye los angeles καφέ

Ακριβώς ίδια δομή και διαστάσεις έχουν τα μει ται της Diva Milano (σειρά Εssenza) :

ecoslings mei tai diva milano perla
μει ται Diva Milano χρώμα  Perla


Αυτός ο τρόπος δεσίματος προτείνεται φυσικά και από την κατασκευάστρια εταιρεία  Hoppediz γιατί είναι πολύ πιο άνετος από το να δέσουμε απλά τις μακριές ράντες κάτω από τον πωπό του μωρού, όπως στη επόμενη φωτογραφία:

ecoslings diva mei tai front

Φυσικά και αυτός ο τρόπος είναι σωστός, με ένα μικρό μωράκι δε θα καταλάβει κανείς φοβερή διαφορά στην άνεση, αλλά για μεγαλύτερα μωρά οι απλωμένες ράντες είναι καλύτερη επιλογή!

Έτσι έχουμε 3 μέρη υφάσματος να υποστηρίζουν το βάρος του μωρού και οι ομοιόμορφα απλωμένες ράντες στη πλάτη μας την καθιστούν πολύ άνετη θέση, ακόμα και με μεγάλο παιδάκι.

Μπορείτε να δείτε πως φοράμε το μει ται σε αντίστοιχη ανάρτηση εδώ .




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day