Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το μικρό μαξιλάρι θηλασμού της Theraline

Το μικρό μαξιλάρι θηλασμού plushy moon



Το μικρό μαξιλάρι θηλασμού της Theraline, πολύ βολικό για να το παίρνετε παντού μαζί σας. Είναι ιδανικό αν σας φαίνεται δύσκολο να κουμαντάρετε το μεγάλο μαξιλάρι, αλλά εξίσου υποστηρικτικό και άνετο για το μωρό όπως το μεγάλο!

Θεωρώ ότι για μια μανούλα αρχάρια στο θηλασμό, είναι πολύ χρήσιμο, γιατί αντίθετα με ένα κοινό μαξιλάρι, βοηθάει να κρατηθεί το κεφαλάκι του μωρού ακριβώς στη θέση που χρειάζεται..επίσης επειδή είναι πολύ ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος μπορείτε να το πάρετε και στο μαιευτήριο - η μαία μου το χε λατρέψει!

Έχει και αυτό παρόμοιας ποιότητας γέμιση, δηλαδή μικροπέρλες EPS  διαμέτρου 0,5-1,5 mm, που έχουν ευχάριστη αίσθηση σαν την άμμο ενώ ταυτόχρονα είναι ελαφρές σαν πούπουλα. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι υγιεινές, αντι-αλλεργικές και αποτελούν έτσι το τέλειο υλικό γέμισης. Οι μικροπέρλες είναι απολύτως μη τοξικές (πιστοποίηση του TUV Rheinland) και επιτρέπουν άριστη μεταφορά θερμότητας και υγρασίας  (ακόμα και το καλοκαίρι δηλαδή δε ιδρώνεις με το μαξιλάρι!)

Το μαξιλάρι THERALINE plushy moon είναι ιδανικό για την περίοδο θηλασμού. Βοηθάει στην ανακούφιση των χεριών, των ώμων και του αυχένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοποθετημένο μπροστά, ή πίσω και γύρω από το σώμα ενώ χάρη στις μικροπέρλες επιτυγχάνεται μια ασφαλής και σταθερή στάση του βρέφους. 


Με τη γνωστή ποιότητα της Theraline και υπέροχο βελούδινο κάλυμμα, που πλένεται άφοβα στο πλυντήριο για να το έχετε πάντα σαν καινούργιο!

Βγαίνει σε κίτρινο, μπεζ, γκρι και ροζ! Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας στο e-shop μας ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.

Για ξεκούραστους θηλασμούς..



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day