Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μαξιλάρι θηλασμού Theraline

Ποιο μαξιλάρι θηλασμού να πάρω?



Φυσικά το καλύτερο!

H Theraline είναι η Νο 1 εταιρεία στην Ευρώπη  που ειδικεύεται σε μαξιλάρια θηλασμού και έχει τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας - σε πολύ λογικές τιμές!

Υπάρχουν 2 μεγέθη, το μεγάλο (Original ή αυθεντικό όπως το λένε) με μήκος 1,90 μέτρα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην εγκυμοσύνη και το μικρό (το plushy moon). 


Το αυθεντικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού της theraline διαθέτει γέμιση από εκατομμύρια μικροπέρλες από πολυστερίνη EPS, ελαφριές σαν πούπουλο, με υφή σαν άμμο, που έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα σας. 

Οι μικροπέρλες έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι υγιεινές, αντι-αλλεργικές και αποτελούν έτσι το τέλειο υλικό γέμισης. Επίσης είναι απολύτως μη τοξικές (πιστοποίηση του TUV Rheinland) και  έχουν λάβει τη βαθμολογία "Πολύ καλό" από το γερμανικό OEKO-Text . 

Όλα τα μαξιλάρια της Theraline έχουν βαμβακερό κάλυμμα, ελεγμένο για απουσία βλαβερών ουσιών που προσαρμόζεται τέλεια στο μαξιλάρι, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο όσο συχνά θέλετε. 

Όλα τα υφάσματα έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να μην «μπαίνουν» στο πλύσιμο, να μη ξεθωριάζουν και να κρατάνε τα υψηλά επίπεδα ποιότητας ακόμα και με καθημερινή, εντατική χρήση σε μαιευτήρια.

Τα μαξιλάρια της Theraline δεν αναδίδουν απολύτως καμία μυρωδιά και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δε αναπνέετε επικίνδυνα χημικά, αντίθετα με τα χαμηλής ποιότητας μαξιλάρια θηλασμού!


Το μεγάλο μαξιλάρι θηλασμού θα το χρησιμοποιείτε για πολύ καιρό :



1. Στην εγκυμοσύνη, ειδικά μετά τον 6ο -7ο μήνα, προσφέρει ξεκούραστο ύπνο σε πλάγια θέση, καθώς υποστηρίζει τέλεια τα πόδια και ανακουφίζει τη μέση. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα πλευρό αγκαλιάζοντας το μαξιλάρι , δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολλά μαξιλάρια για να νιώθετε άνετα.


Είχα πάρει το μεγάλο μαξιλάρι όταν ήμουν έγκυος και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ  μάλιστα το συνήθισα τόσο, που το χρησιμοποιώ ακόμα (για να μαι ειλικρινής δε μπορώ να κοιμηθώ χωρίς αυτό).



2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποστήριξη πλάτης όταν βλέπουμε τηλεόραση ή διαβάζουμε, όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφία.

  

3. Στο θηλασμό, το μαξιλάρι Theraline  βοηθάει στην ανακούφιση των χεριών, των ώμων και του αυχένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοποθετημένο μπροστά, ή πίσω και γύρω από το σώμα ενώ χάρη στις μικροπέρλες επιτυγχάνεται μια ασφαλής και σταθερή στάση του βρέφους.  Το μεγάλο μήκος του το καθιστά ιδανικό ακόμα και για το θηλασμό διδύμων!

            


Αξίζει να δείτε το παρακάτω επίσημο  βίντεο της Theraline για τη χρήση του μαξιλαριού εδώ: 


  


Φροντίδα :

Το ύφασμα του εσωτερικού μαξιλαριού και του καλύμματος είναι 100% βαμβακερό και πλένεται μέχρι τους 60° C. Το μαξιλάρι μπορεί να πλυθεί και όλο μαζί δηλ. μαζί με τη γέμιση στους 60° C.


Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας μαξιλάρι, στο χρώμα που προτιμάτε από το e-shop μας εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day