Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Hop-tye: ένα wrap conversion μει ται απο τη hoppedizΚαλησπέρα!

   Θα εγκαινιάσω το Blog μου λέγοντας λίγα λόγια για το απλό, υπέροχο μέι τάι της Hoppediz , το hop tye.

   Ήταν ο πρώτος μάρσιπος που πήρα από την εν λόγω εταιρεία , μετά από πολύ καιρό ψάξιμο για ένα μει τάι.  Διάβασα πολλές κριτικές, έψαξα ένα σωρό μάρκες ώσπου έπεσα πάνω σε μια αναλυτικότατη παρουσίαση (δείτε εδώ http://www.becomingmamas.com/carrier-review-hoppediz-hop-tye-wrap-conversion-mei-tai/ , έχει και πολύ χρήσιμα άρθρα για το babywearing ) και ενθουσιάστηκα!

   Σκέφτηκα ότι θα με βολέψει, και αυτό το υπέροχο ύφασμα σε 3 αποχρώσεις του ροζ, είναι ακαταμάχητο για κοριτσάκια! Δε έβλεπα την ώρα να φορέσω την Αριάδνη μου με αυτό..
  
   
   Μόλις το βγάζεις από το κουτί, σε κερδίζει αμέσως η απαλότητα του υφάσματος , είναι πολύ αφράτο. Δε χρειάζεται να το πλύνεις δηλαδή για να μαλακώσει!

   Ακολούθησα τον πρώτο τρόπο που αναγράφεται στις οδηγίες για να το φορέσω, όπου οι 2 μακριές ράντες των ώμων απλώνονται σταυρωτά μπροστά και δένονται κανονικά πίσω.

  Η άνεση με αυτή τη μέθοδο, την οποία συστήνω αν και φαίνεται πιο χρονοβόρα, είναι ανυπέρβλητη! Το μωρό υποστηρίζεται έτσι από 3 κομμάτια υφάσματος, όπως και αν το φορούσαμε με ένα wrap, ενώ οι φαρδιές ράντες στους ώμους δε ασκούν καμία πίεση στη πλάτη, κι ας μην έχουν πουθενά ενίσχυση! 

   Φυσικά αυτό οφείλεται κυρίως στη ποιότητα του υφάσματος και στη ειδική cross twill ύφανση του. Κάτι άλλο που μου αρέσει στο hop -tye είναι ότι είναι πολύ λεπτό, δροσερό, αγκαλιάζει όμορφα το σώμα (δίνει μια αίσθηση ελαστικού wrap) και το φόρεσα άνετα όλο το καλοκαίρι με τη μικρή, ειδικά στη παραλία!

   Θα σας γράψω πιο αναλυτικά τις μεθόδους δεσίματος και ιδιαίτερες καινοτομίες του hop tye σε επόμενες αναρτήσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day