Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μπουφάν babywearing & εγκυμοσύνης

Μπουφάν εγκυμοσύνης & babywearing


Αν βαρεθήκατε να κρυώνετε με το ανοιχτό σας μπουφάν όταν φοράτε το μωράκι σας, υπάρχει εύκολος τρόπος να απολαύσετε το babywearing το χειμώνα.

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει για τους τρόπους να φορέσουμε το μωράκι μας το χειμώνα με απλό μπουφάν, που είναι η πιο οικονομική λύση.

Το μειονέκτημα ενός απλού μπουφάν είναι :
- μπορεί απλά να μη μας κουμπώνει πια μετά την εγκυμοσύνη 

- σίγουρα δε μπορούμε να το κουμπώσουμε εντελώς ώστε να καλύψουμε το λαιμό μας γιατί έχουμε το μωρό μπροστά μας που πρέπει να ..αναπνέει και να είναι πάντα ορατό σε μας

- για να καλύψουμε το στέρνο και το λαιμό μας πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κασκόλ με κίνδυνο πάλι να μη βλέπουμε καλά το πρόσωπο του μωρού ή το μωράκι μας να δυσανασχετήσει 

- για να φορέσουμε το μωρό μας στη πλάτη πρέπει σίγουρα να το βάλουμε έξω από το μπουφάν μας, άρα να του φορέσουμε μπουφάν μέσα από το μάρσιπο, που δε είναι πάντα βολικό ούτε για τη σωστή θέση του μωρού στο μάρσιπο ούτε και για μας..Τι διαφορά έχει ένα μπουφάν για babywearing? Πολλές έξυπνες λεπτομέρειες που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη το χειμώνα!

Επειδή είναι πολύ δημοφιλή στην Ευρώπη λόγω..κλίματος, υπάρχουν πολλές μάρκες και τύποι μπουφάν σε αρκετά ακριβή τιμή , από 150-180 ευρώ. Το δύσκολο λοιπόν είναι να βρεις ένα μπουφάν σε προσιτή τιμή, ζεστό για τα ελληνικά δεδομένα!

Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω ένα φούτερ μπουφάν σχεδιασμένο για babywearing από την Angel-wings


babywearing μπουφάν
Φούτερ μπουφάν (sweatshirt) Angel -wings


Το μωράκι μας ζεστό και ο λαιμός μας επίσης!

Μπορούμε να φορέσουμε το μωρό μας στη πλάτη

Φοριέται φυσικά και σαν κανονικό μπουφανάκι, χωρίς την επέκταση για babywearing, κομψό για κάθε μέρα:

Angel-wings sweatshirt σε γκρι χρώμα

H διαφορά του με τα απλά μπουφάν είναι η επέκταση για babywearing= ένα κομμάτι ύφασμα,  που παρέχει έξτρα χώρο για το μωρό και ταυτόχρονα επιτρέπει να έχουμε κλειστό το μπουφάν και στο λαιμό μας.


Η επέκταση φορεμένη μπροστά - ο λαιμός μας είναι καλυμμένος


Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ του μπουφάν είναι η κουκούλα του μωρού, που στερεώνεται με κορδονάκια (θα δείτε στα βίντεο παρακάτω τον τρόπο) και όχι μόνο κρατάει το κεφαλάκι του μωρού ζεστό, αλλά το κρατάει και σταθερό αν κοιμηθεί!


Η κουκούλα κρατάει το κεφαλάκι σταθερό το μωρό αναπνέει ελεύθερα!
Πως το φοράμε 


Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως το χρησιμοποιούμε βάζοντας την προέκταση  για babywearing μπροστά η στη πλάτη :

Δε είναι πολύ εύκολο και έξυπνο?


Δείτε παρακάτω πόσο καλά στηρίζει η κουκούλα του μπουφάν το κεφαλάκι του μωρού όταν το φοράμε στη πλάτη :
Μπορεί να φορεθεί και στην εγκυμοσύνη: 

               

Θα το βρείτε στο eshop μας εδώ στα 95 ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day