Λίγα λόγια για μένα

Είμαι η Ειρήνη, μαμά 2 παιδιών και φανατική babywearer!
                                 

Ήμουν πολύ τυχερή που γνώρισα το babywearing από όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί , την Αριάδνη μου. Θυμάμαι πόσο είχα ενθουσιαστεί με τους μάρσιπους αγκαλιάς και διάβαζα με τις ώρες σχετικά site , οδηγίες και κριτικές άλλων μαμάδων..Αγόρασα το πρώτο μου σλίνγκ ένα μήνα πριν γεννήσω και είχα ήδη μάθει απ΄έξω τις οδηγίες!

Όσο συναρπαστικό και αν φαίνεται στη ..θεωρία, δε μπορείς να το καταλάβεις, αν δε βιώσεις.. Δε θα ξεχάσω ποτέ το μοναδικό συναίσθημα την πρώτη φορά που φόρεσα τη μικρή μου, ημερών ακόμα, και αυτή αμέσως αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου! Ήταν λίγο σαν να μαι έγκυος ξανά, μόνο που τώρα μπορούσα να φιλήσω το μουτράκι της και ήμουν πολύ ξεκούραστη!

To μωρό κοιμάται στη πλάτη μου!


Το babywearing με βοήθησε με πολλούς τρόπους να χαρώ την νέα μου καθημερινότητα ως μαμά. Μου έλυσε τα χέρια στις δουλειές του σπιτιού και κυρίως απέβαλα το φόβο κάθε νέας μαμάς "πως θα βγάλω το μωρό έξω". Μπορούσα να πάω για ψώνια , στη τράπεζα χωρίς να κουβαλάω και το καρότσι μαζί.  Μπορούσα να θηλάσω ανενόχλητη οπουδήποτε, να πιω ένα καφέ με φίλους και το μωρό κοιμόταν άνετο και ευτυχισμένο στην αγκαλιά μου!Θηλάζουμε άνετα στις κουνιες!
                                         

Θεωρώ ένα μάρσιπο αγκαλιάς την πιο χρήσιμη αγορά για ένα γονιό, γιατί όχι μόνο θα το χρησιμοποιήσει πάρα πολύ, αλλά γιατί η άφθονη αγκαλιά θα κάνει και το μωράκι του πολύ ευτυχισμένο και πιο ήρεμο.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια που είμαι μαμά, δοκίμασα πολλούς μάρσιπους. Αγόρασα τουλάχιστον 1 από κάθε γνωστή εταιρεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να βρω τι μου ταιριάζει και με βολεύει καλύτερα. Θαύμασα τη τεράστια ποικιλία σε μάρσιπους αγκαλιάς που μπορεί να βρει κανείς στο εξωτερικό, και αναρωτήθηκα "γιατί να μη έχουμε και εδώ τόσες επιλογές?"

Στο blog μου αυτό λοιπόν θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από το babywearing και να σας μιλήσω για τους υπέροχους μάρσιπους αγκαλιάς που διάλεξα για το e-shop μου.


Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας!


Κρατήστε το μωρό σας ..σε απόσταση φιλιού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Blog design by Rainy Day